Компанія «МОТОРІМПЕКС» візьме участь на виставці «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА 2018»

«МОТОРІМПЕКС» візьме участь на виставці «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА 2018»

Компанія «Моторімпекс» запрошує всіх постійних, нових і потенційних клієнтів на 15-у міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека-2018», яка буде проходити в Міжнародному виставковому центрі міста Києва з 9 по 12 жовтня 2018 роки (пр-т Броварський, 15, МВЦ) (пр-т Броварской, 15, МВЦ).

Наш стенд буде представлений в павільйоні №3, на якому Ви зможете не тільки побачити, а й отримати консультації від наших технічних фахівців з питань, пов'язаних з гідравлікою.

Будучи провідною компанією з постачання гідравлічного обладнання з Європи, а також найбільшим виробником гідростанцій та інших комплексних рішень в сфері гідравліки, наші технічні фахівці завжди готові в повній мірі передати Вам всю необхідну інформацію і запропонувати краще рішення!

При особистому спілкуванні на стенді, Ви будете мати можливість обговорити спеціальні пропозиції на постачання і виробництво гідрообладнання, а також на надання сервісних послуг.

На стендах Ви побачите:

— сервісне обладнання для гідравлічних систем (діагностичні установки FCU, мультивимірювальні прилади HMG, датчики, системи зневоднення робочої рідини FAM);

фільтрувально-заправні установки (ФЗУ) — новинки виробництва

— всі типи компонентів для збірки маслостанцій;

— приклади спеціальних рішень, рішення "під ключ";

— класичне гидрообладнання: гідророзподільники, гідроакумулятори, гідронасоси, гідромотори, клапани та ін.

Інженерно-конструкторське бюро нашої компанії займається розрахунками, проектуванням і виробництвом складних гідравлічних систем, включаючи системи для мобільної військової техніки. Тому крім представлення компонентів гідравліки, на стенді буде проводитися демонстрація макету гідравлічної системи управління вежею танка.

Головною метою нашої участі на виставках завжди є спілкування з постійними і майбутніми партнерами про актуальні питання і спільні пошуки рішень, з результатами яких ми впевнено рухаємося вперед і втілюємо нові ідеї та проекти.

Відеозвіт з 14-ї міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека-2017":

 

Схема МВЦ і розташування компанії "Моторімпекс"

Схема МВЦ і розташування компанії