Новий клапан розвантаження UZOP...NHY від компанії «Ponar Wadowice»

Пропонуємо Вашій увазі новий клапан розвантаження UZOP ... NHY з регульованим гістерезисом, виробництва компанії "Ponar Wadowice"

 

Гідравлічний клапан розвантаження UZOP...NHY | Ponar Wadowice | Гідравліка від Моторімпекс - Вид 1

 

Гідравлічний клапан розвантаження UZOP ... NHY з регульованим гістерезисом дозволяє налаштовувати тиск спаду в діапазоні 17% - 50% від налаштування тиску спрацьовування клапана.

Така функціональність дозволяє адаптувати даний гідроклапан під будь-яку гідравлічну систему.

Розвантажувальний клапан типу UZOP зазвичай застосовується для розвантаження потоку від гідронасоса на слив в бак, якщо тиск в гідроакумуляторі досягає встановленої максимальної величини.

Наприклад, після спрацювання під дією тиску налаштування в 100 бар, клапан знову підключить розвантажений гидронасос після спаду тиску в гидроаккумуляторі на величину гістерезису: від 83 бар (100 бар - 17%) до 50 бар (100 бар - 50%) - в залежності від налаштовувань.

 

Основні технічні характеристики

 

ДУ 10, 20, 30

 

Максимальний тиск: 350 бар

 

Максимальна витрата: 400 л/хв

 

Гідравлічний клапан розвантаження UZOP...NHY | Ponar Wadowice | Гідравліка від Моторімпекс - Вид 2     Гідравлічний клапан розвантаження UZOP...NHY | Ponar Wadowice | Гідравліка від Моторімпекс - Вид 3

 

Принцип дії клапана розвантаження

 

Гідравлічна рідина нагнітається насосом через порт P, і далі через зворотний клапан (3) в канал A для живлення гідроакумулятора. При досягненні налаштованого на регуляторі (6) тиску, відкривається керуючий клапан (2).

Рідина перетікає з порту P через каскад сопел (8) і (9) до зовнішнього дренажного зливу Y. В результаті виникаючої різницi тисків, яка діє на золотник (4) головного клапана (1), пружина (7) піджимаєтся, тим самим відкриваючи шлях рідини з каналу P в T. Зворотний клапан (3) в цей момент закривається, а тиск в каналі A не скидається в порт T. Керуючий (пілотний) клапан (2) закривається відразу після того, як тиск в порту A падає до значення налаштування на регулювальному елементі (5).

В результаті, контролюючий потік масла через каскад сопел (8) і (9) відсікається, і золотник (4) головного клапана (1) закриває потік до зливу Т. Клапан повертається у вихідне положення - потік продовжує рух з каналу P в канал A (подача на гідравлічний акумулятор).

Можливе виконання розвантажувального клапана з електронним управлінням:

— версія UZOPW з розвантаженням при увімкненому струмі на гідророзподільнику (11): UZOPW ... A;

— версія UZOPW з розвантаженням при вимкненому струмі на гідророзподільнику (11): UZOPW ... В.

Гідравлічний клапан розвантаження UZOP...NHY | Ponar Wadowice | Гідравліка від Моторімпекс - Вид 4          Гідравлічний клапан розвантаження UZOP...NHY | Ponar Wadowice | Гідравліка від Моторімпекс - Вид 5

Налаштування перед запуском

 

— регулювальний елемент (5) відгвинчується до максимального кінцевого положення;

— встановлюється тиск розвантаження (верхнiй робочий тиск) за допомогою регулятора (6) і фіксується положення за допомогою гвинта (12);

— за допомогою регулювального елемента (5) встановлюється тиск навантаження (нижнiй робочий тиск) і фіксується контргайкою (13).

Дивитися повну технічну документацію

Телефонуйте нам для замовлення, уточнення ціни і термінів поставки

+38 (095) 000-30-10, +38 (097) 085-80-80.