«Моторімпекс» знову представить гідрообладнання на виставці «Деревообробка-2019»

  «Деревообробка» – міжнародна спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробній та меблевої промисловості, що проводиться у Львові з 1998 року і є найстарішою в Україні виставкою цієї тематики.

  Цьогоріч захід запланований на 14-17 травня.

  На сьогодні нами поставляється цілий ряд різномантнітних гідравлічних компонентів для машин і верстатів, які працюють в деревообробній промисловості.

  Ми пропонуємо гідронасоси, гідромотори, циліндри, розподільники, фільтри, аксесуари і шланги (рукава високого тиску) для дробильної техніки, пресів для тріски, ліній з виробництва пелет і брикетів та ін.

  Починаючи з 2010 року, компанія «Моторімпекс» проектує, конструює й виготовляє маслостанції за технічними вимогами замовника – на деревообробних підприємствах гідравлічні станції нашого виробництва встановлюються на ваннах для антисептування деревини, на розпиловочних лініях, на системах для паливних складів «живе дно», а також використовується цілий ряд як для стандартних, так і спеціальних систем.

 

Дивитися фото проектів


  Широка номенклатура гідравлічних комплектуючих дозволяє реалізувати проекти будь-якої складності, починаючи від невеликих компактних міні-станцій і закінчуючи великими гідравлічними системами з об'ємом бака 4000-6000 л та насосами високої продуктивності близько 1000 л/хв.

  На нашому стенді №19 в павільйоні Ви водночас побачите всі необхідні комплектуючі та контрольно-вимірювальну техніку для сучасних гідросистем, новинки виробництва – фільтрувально-заправні установки, а також поспілкуєтеся із провідними виробниками ринку деревообробки.

     Місце проведення

  м. Львів, вул. Щирецька, 36. (Південний ЕКСПО)

«Моторимпекс» представить гідрообладнання на виставці «Деревообробка-2019»