Перший огляд секційних гідророзподільників GMS із пропорційними золотниками

Пропонуємо Вашій увазі пропорційні гідророзподільники турецького виробника GMS Hydraulic. Основною їх особливістю є широкий спектр комбінацій типів керування. Доступні типи управління: ручне, гідравлічне, пневматичне із збереженням ручного, тросове та важільне.

Вони можуть бути цікавими при виборі гідророзподільника для ремонту, переобладнання, модернізації техніки, або, при проектуванні та виробництві нового мобільного обладнання. Зазвичай вони використовуються на автокранах, екскаваторах, маніпуляторах, фронтальних навантажувачах, лісозаготівельній техніці, сільгосптехніці та іншій подібній спецтехніці — де потрібно плавно керувати одразу декількома виконавчими механізмами.

Гідророзподільники від GMS Hydraulic є кращими за якістю, ніж розподільники Badestnost РС70 та РС100, та працюють на більш високому тиску. Технологія виробництва компанії GMS знаходиться на одному рівні з такими іменитими брендами у сфері гідравліки, як Brevini, Walvoil та Galtech.

Телефонуйте або пишіть нам — ми готові допомогти Вам підібрати необхідну конфігурацію гідророзподільника. Більшість позицій в наявності на складі: каталог гідророзіподільників GMS.

UPD: окремо записали відеоінструкцію зі встановлення джойстика безпосередньо на гідророзподільник GMS ⬇️