Запрошуємо зустрітись на наймасштабнішій виставці цього року

Виставка «Міжнародний Промисловий Форум» цього року відбудеться, як і планувалось, з 16 по 19 листопада.

Тому, Група компаній «Моторімпекс» традиційно прийматиме в ній участь — 16-й рік поспіль ми займатимемо секцію «Гідравліка. Пневматика».

Місце проведення: м. Київ, «Міжнародний виставковий центр», Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Наш стенд, В-05, буде розташований ближче до входу 3С, що зі сторони супермаркету "Novus" (схема трохи нижче).

За додатковою інформацією, для планування зустрічі або у пошуках нашого стенду, телефонуйте: +38 (050) 300-47-30.

Санітарно-гігієнічної безпека повністю забезпечена: на вході в МВЦ відвідувачам пропонують зробити безкоштовний експрес-тест за три хвилини або пред’явити свідоцтво про вакцинацію. Докладніше — за посиланням.

Готуючись до кожної спеціалізованої виставки, ми індивідуально під неї обираємо експонати. Для «Форуму» це: гідравлічні комплектуючі типу гідронасосів, гідророзподільників та клапанів, які використовуються саме в гідросистемах верстатів, а також приклади індивідуально розроблених гідравлічних станцій, які достатньо під’єднати до верстата та одразу почати роботу.

Частина стенду буде вміщати інтерактивну інсталяцію, яка наочно продемонструє місце та функції фільтрувально-заправних установок у гідросистемі, а також приклад використання діагностичного обладнання при роботі під’єднаних робочих органів верстата.

Для остаточного прийняття рішення про відвідування, пропонуємо відеозвіти про нашу участь на виставці в минулому році (під схемою виставки).

Група компаній «Моторімпекс» на Міжнародному Промисловому Форумі 2021