Відеозвіт зі стенду компанії «Моторімпекс» на Міжнародному промисловому форумі 2018

 Стенд компанії «Моторімпекс» на Міжнародному промисловому форумі 2018

  Компанія «Моторімпекс» в черговий раз взяла участь на Міжнародному промисловому форумі серед провідних підприємств України, ближнього і далекого зарубіжжя в якості спеціаліста з проектування, виробництва і сервісу гідравлічних систем.

  На нашому стенді були представлені як класичні, так і модифіковані комплектуючі для гідроприводу; приклади проектованих і виготовлених гідростанцій, фільтрувально-заправних установок, гідроциліндрів; комплектуючі вузли систем змащення, а також системи для діагностики та сервісного обслуговування гідроустаткування.

  Продемонструвавши товари з наших складських запасів, новинки в сфері гідравліки, результати роботи інженерно-конструкторського бюро і виробництва, ми впевнено підтверджуємо, що наші потужності дозволяють спроектувати і виготовити гідравлічну систему будь-якої складності.

  Наші технічні фахівці, приділяючи максимум уваги кожному відвідувачу і провівши безліч зустрічей з партнерами, продумуючи ефективні рішення для закриття їх потреб, отримали безліч позитивних відгуків про продукцію та про підприємство в цілому, що найкраще зміцнює імідж компанії і нарощує популярність.

  Представляємо Вашій увазі відеозвіти зі стенду:

 

Більше відео