Запрошуємо на виставку «Агро-2019» – з 4 по 7 червня

«Моторімпекс» – Запрошуємо на виставку «Агро-2019» з 4 по 7 червня

Місце проведення:

  НК "Експоцентр України" – м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ)

  – Головний стенд «Моторімпекс» уздовж 7-го павільйону (B29),

  – Сервісна служба між 6-им і 8-им павільйонами (F29).

Чому запрошуємо?

  Особисте спілкування зміцнює відносини між партнерами, незалежно від сфер і роду діяльності компаній.

  На щорічній Міжнародній виставці «Агро-2019» збираються представники агропромислового комплексу України, а також представники тих напрямків, які знаходяться в тісній взаємодії з аграріями.

  Ми в черговий раз беремо участь на «Агро-2019», більше 20-ти років поставляючи гідрообладнання зокрема до різного типу сільськогосподарської техніки: гідронасоси, насоси-дозатори, гідромотори, гідророзподільники, гідроклапани, гідроакумулятори і джойстики, а також виготовленi нами міні-маслостанціі, насосно-моторні групи і гідроциліндри.

Гідравліка компанії «Моторімпекс» на «Агро-2018»

Компанія «Моторімпекс» на «Агро-2018»

Навіщо?

  Ми хочемо забезпечити максимально можливе число зацікавлених осіб комплектуючими і розробками індивідуальних гідросистем під необхідні параметри як мобільного, так і стаціонарного гідравлічного обладнання. Кожен раз доводимо це позитивними відгуками з різних областей промисловості України, повторними зверненнями та зростанням показників розвитку наших партнерів.

  Крім класичного обладнання, на наших стендах ми представляємо нові комплектуючі в сфері гідравліки, а також новинки власного виробництва – лінійку модернізованих фільтрувально-заправних установок (ФЗУ), які служать для очищення гідравлічних масел від частинок забруднень при заправці гідросистеми або подовження довговічності гідросистем, що вже знаходяться в строю, за рахунок фільтрації масла.

Підтримка «24/7/365 Non-Stop»

  Гідросистеми потребують регулярного обслуговування, а тому з метою підтримання їх в постійно справному стані, Ви в будь-який момент можете звернутися до нашої Сервісної службі гідравліки.

  На «Агро-2019» з 4 по 7 червня наші сервісні інженери представлять Вам мобільне сервісне обладнання між 6-им і 8-им павільйонами ВДНГ (біля фонтану).

Можливості

  Спілкування з нашими інженерами-гідравліками, інженерами-проектувальниками і керівниками на «Агро-2019» дає Вам змогу поставити будь-які питання щодо гідравліки, не відходячи від стендів отримати необхідні індивідуальні розрахунки гідроприводу, рекомендації по обслуговуванню та діагностиці гідросистем, а також домовитися про спеціальні терміни поставок або виробництво, сервісне обслуговування та розробку нових рішень під Ваші проекти.

  Будемо раді поспілкуватися і запропонувати найкраще рішення!

Стенди компанії «Моторімпекс» на «Агро-2019»

Стенди гідравліки компанії «Моторімпекс» на «Агро-2018»

Як це було в минулому році – «Агро-2018»