Гідрообладнання на виставці "Деревообробка-2019" від компанії "Моторімпекс"

Гидрооборудование на выставке «Деревообработка-2019» от компании «Моторимпекс»

  З 14 по 17 травня в місті Львів проводилась міжнародна спеціалізована виставка "Деревообробка", на якій провідні підприємства представляли обладнання та інструмент для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості.

  До них відноситься і компанія "Моторімпекс", яка вже 10 років поставляє гідравлічні компоненти європейських виробників для машин і верстатів, що працюють у деревообробній промисловості.

  "Моторімпекс" пропонує гідронасоси, гідромотори, циліндри, розподільники, фільтри, аксесуари і шланги для дробильної техніки, пресів для тріски, ліній з виробництва пелет і брикетів та іншого обладнання.

  На нашому стенді ми продемонстрували необхідні комплектуючі гідроприводу, що використовуються в деревообробній галузі, контрольно-вимірювальну техніку для гідросистем і новинку виробництваміні-фільтрувально-заправну установку (МФЗУ), що використовується для заправки систем маслом з необхідною тонкістю фільтрації. Модель з рекомендованим обсягом очищуваної гідросистеми до 50 л.

  Крім імпорту гідравліки, з 2010 року наша компанія проектує, конструює і виготовляє маслостанции за технічними вимогами замовника — на деревообробних підприємствах гідравлічні станції нашого виробництва встановлюються на ваннах для антисептування деревини, на розпилювальних лініях, на системах для паливних складів «живе дно», а також використовується ряд як для стандартних, так і спеціальних систем.

  Реалізовувати складні проекти, починаючи з невеликих компактних міні-станцій і закінчуючи великими гідравлічними системами з об'ємом бака 4000-6000 л, дозволяє широка номенклатура гідрообладнання виробників MPFiltri, Ponar, Epoll, Hydac, Oleodinamica Marchesini, Badestnost, M + S Hydraulic, Vivoil та інших.

  Завдяки спілкуванню інженерів-гідравліків з учасниками та відвідувачами виставки, вдалося по максимуму запропонувати необхідні рішення для використання гідравліки в деревообробці і дізнатися новини лісової промисловості, щоб враховувати це в подальших проектах.

Стенд компанії «Моторімпекс» на виставці «Деревообробка-2019»

Гідрообладнання на стенді компанії «Моторімпекс» | Виставка «Деревообробка-2019»  Інженер-гідравлік за стендом компанії «Моторімпекс» | Виставка «Деревообробка-2019»

Маслоохолоджувачі і міні-маслостанція на виставці «Деревообробка-2019»  Міні-фільтрувально-заправна установка (МФЗУ) на виставці «Деревообробка-2019»

Гідроакумулятор на стенді компанії «Моторімпекс» | Виставка «Деревообробка-2019»  Гідронасоси на стенді компанії «Моторімпекс» | Виставка «Деревообробка-2019»

Фільтри і фільтроелементи на стенді компанії «Моторімпекс» | «Деревообробка-2019»  HMG510 - Hydac на стенді компанії «Моторімпекс» | Виставка «Деревообробка-2019»

Система змащування Dropsa на стенді компанії «Моторімпекс» | «Деревообробка-2019»  Системи змащування Dropsa на стенді компанії «Моторімпекс» | «Деревообробка-2019»