Гідросистема від «Моторімпекс» на судні «Nibulon MAX» – Запрошуємо на виставку

Гідросистема від «Моторімпекс» на судні «Nibulon MAX»

 

  Згідно Регістру судноплавства України, компанія «Моторімпекс» відповідає вимогам при виготовленні й переобладнанні, модернізації та ремонті маслостанцій, гідроциліндрів, систем фільтрації і рукавів високого тиску, що встановлюються на судах, а так само може професійно встановлювати і обслуговувати гідравлічні системи суднобудівних заводів та судів, що виготовляються (докладніше).

  Виконавши ряд проектів для суднобудування і продовжуючи роботу над новими, в якості партнера візьмемо участь на Міжнародній виставці «Суднобудування та водний транспорт-2019» вже втретє, на суднобудівно-судноремонтному заводі «Нібулон» в місті Миколаїв.

  Для відвідувачів та учасників представимо комплектуючі, що використовуються у виробництві гідросистем, покажемо готові рішення і обговоримо нові проекти для суднобудування і водного транспорту.

  Гідросистему, розроблену компанією «Моторімпекс», Ви побачите на найбільшому з побудованих заводом судні «Nibulon MAX» гідравлічна станція з автоматичною системою управління, яка приводить в дію гідроциліндри для відкриття та закриття трюмних люків. Піднятися на борт першого побудованого в Україні 140-метрового самохідного плавучого перевантажувача зможе кожен бажаючий.

  Чекаємо Вас 20 та 21 вересня на нашому стенді в павільйоні (біля входу) заводу «Нібулон» (м. Миколаїв, Каботажних спуск, 2/1).

 

Маслостанції з автоматичною системою управління, які приводять в дію гідроциліндри для відкриття та закриття трюмних люків

Маслостанції з автоматичною системою управління, які приводять в дію гідроциліндри для відкриття та закриття трюмних люків

 

Більше фото