Інженери-гідравліки онлайн — Режим групи компаній «Моторімпекс» на карантині

Інженери-гідравліки онлайн – Режим групи компаній «Моторімпекс» на карантині

 

Шановні партнери! Щиро вдячні за тривалі та плідні відносини між нашими підприємствами.

Тому продовжуємо виконувати отримані замовлення та поставляти товар, який знаходиться на складі Торгівельної фірми «Моторімпекс».

Нажаль, існують труднощі у доставці товарів через обмеження на переміщення транспорту та людей – ми вимушені переглядати строки поставки товару під замовлення, та додатково повідомляти про можливість виконання таких замовлень.

Строки поставки можуть коригуватися у залежності від зміни ситуації в Україні та світі. Про будь-які зміни стану виконання замовлень ми будемо оперативно Вас повідомляти.

Команда інженерів продовжує роботу над поточними проектами та приймає нові в онлайн-режимі. Пишіть та дзвоніть нам з 9:00 до 18:00 ПН-ПТ.

Декілька рекомендацій для Вашого виробництва:

— замовте критично важливі товари для вашого обладнання завчасно,

— використайте час простою на сервісне обслуговування та приведення до ладу техніки,

— разом з нашими інженерами почніть попередні розрахунки нового обладнання та перспективних проектів, щоб при виході з карантину та кризи мати готові рішення.

Вважаємо, що таких підхід дозволить обом сторонам максимально ефективно використовувати оборотні кошти для виходу з ситуації, яка склалася у світі.

Сподіваємося, що складні економічні та епідеміологічні обставини не вплинуть на господарську діяльність Вашої компанії та наші подальші плідні відносини.

Міцного здоров’я Вам та колективу!